Noutăți

Prezentarea raportului privind evaluarea cheltuielilor de tineret în raionul Sîngerei

Astăzi,  Consiliul raional Sîngerei, a găzduit evenimentul de prezentare a raportului privind evaluarea cheltuielilor de tineret în raionul Sîngerei.

În deschiderea evenimentului, președintele raionului, Cristian Cainarian, a salutat participanții și a subliniat importanța acestui moment în ceea ce privește identificarea problemelor și nevoilor tinerilor. Apreciind prezența reprezentanților autorităților locale, mass-media și a segmentului de tineret, președintele a evidențiat eforturile comune necesare pentru identificarea soluțiilor care să îmbunătățească sectorul tineretului.

Ulterior, Rodica Frecăuțeanu, director CAROMA NORD, a informat că evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Societatea Civilă pentru Integrarea Europeană”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Fundația „Friedrich Ebert” și implementat de Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în calitate de partener principal, în parteneriat cu Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), AO Institutum Virtutes Civilis (IVC) și Fundația „Friedrich Ebert”. Scopul acestuia fiind discutarea problemelor și provocărilor cu care se confruntă tinerii din comunitățile raionului Sîngerei, cât și de a prezenta Raportul privind evaluarea cheltuielilor de tineret în raionul Sîngerei.

Mai multe detalii urmăriți în sesiunea Live la următorul link: https://www.facebook.com/nordnews.md/videos/853008033503192/