Noutăți

Programul de Granturi pentru organizațiile de tineret

Ieri, 16 mai, a avut loc Comisia de examinare și selectare a proiectelor de tineret din cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret.

În cadrul comisiei, au fost prezentate cele două proiecte, depuse de „ AO Caroma Nord” – „ Fondul pentru tineri Balti si Singerei „ și “AO Silent Generation” – „ Integrarea categoriei NEET în activitatea Centrului de Tineret”.
Comisia, alcatuită din 7 membri, președinte Iulian Erimei ( Vicepreședintele Raionului ) și secretarul comisiei Viorel Onceanu (specialist principal în domeniul Tineret și Sport din cadrul Aparatului resedintelui raionului) a examinat proiectele și setul de acte obligatorii, recepționate de la organizațiile de tineret .
Ambele proiecte, sunt gândite pentru tineri și în favoarea tinerilor, pentru a spori starea lor de bine, a contribui la îmbunătățirea condițiilor pentru buna lor dezvoltare, organizare și petrecere a timpului liber, dar și pentru a facilita implicarea lor civică.
În cadrul ședinței, cu un cuvânt de felicitare pentru aplicanți, a venit și Președintele raionului, dl Grigore Corcodel, urânde-le mult succes în implementarea proiectelor și asigurându-i de toată susținerea sa.