Noutăți

Sănătatea și siguranța cetățenilor la loc de cinste

Sănătatea și siguranța cetățenilor raionului Sîngerei reprezintă un obiectiv cheie în activitatea Consiliului raional.

📈Tendința spre progres, modernizare și fortificare a sistemului sănătății au fost catalizatorii care au contribuit în implementarea politicilor innovative în segmentul medical, prin dotarea IMPS Spitalului raional Sîngerei cu cel mai performant echipament.
Stimați cetățeni,
📌Ultimul lot de utilaj medical achiziționat de Consiliul raional Sîngerei a fost pus în funcțiune, fiind deja efectuate intervenții chirurgicale complexe și de succes.
De remarcat este faptul că tehnologiile avansate și medicina modernă nu pot funcționa fără aportul imens adus de administrația spitalului și echipele mixte de profesioniști: chirurgi, traumatologi, anesteziologi, reanimatologi.
În acest context, vă comunicăm că acum Spitalul din Sîngerei este dotat cu:
🔹Masa ortopedică;
🔹Aparat de renghen mobil C-arm;
🔹Laparoscop.
Acest lucru demonstrează că intervențiile chirurgicale mini-invazive sunt acum în SR Sîngerei la nou nivel de performanță, fapt care ne motivează să continuăm completarea bazei tehnico – materiale care contribuie nemijlocit în garantarea pacienților cu un act medical sigur și de calitate.
🙏Astfel, Consiliul raional Sîngerei este alături de colectivul Spitalului raional Sîngerei ce activează cu mult profesionalism și dedicație în interesul și pentru binele cetățenilor acestui raion.