Noutăți

Școala de Sport „Dumitru Atanasov” la jubileul de 60 ani

Casa raională de Cultură „Nicolae Iorga” a devenit astăzi gazda unui eveniment de amploare pentru raionul Sîngerei. Școala de Sport „Dumitru Atanasov” din or.Sîngerei serbează astăzi frumosul jubileu de 60 ani. Ani încărcați cu istorie, realizări, succese și înfrîngeri, ani care au marcat personalități și au crescut zeci de generații de sportivi, ani demni de admirația tuturor.

La deosebita festivitate a participat conducerea raionului, ex Deputatul Parlamentului RM, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv, dublu campion Olimpic (Caiac canoe), Nicolae Juravschi, președintele Federației de Judo și unicul  participant din raionul Sîngerei la Jocurile Olimpice din Atlanta, Andrei Golban, președintele Federației de sambo, antrenor emerit al Republicii Moldova, deținătorul Ordinul Gloriei Muncii, Iurii Piatcovschi, profesor Universitar, Doctor în Psihologia Sportului, Boris Boguș, președintele Federației de handbal, secretarul general al Federației de handal, președintele Federației TECBAL, prședintele Congresului Azerilor, directorul Societății cu Răspundere Limitată „Gelibert”, invitat de onoare, Grigore Corcodel, consilieri raionali, edili locali, elevi ai Școlii Sportive.

Rînd pe rînd, oaspeții prezenți au venit cu mesaje de felicitare, cadouri și apreciere a activității Școlii Sportive, accentuînd aportul major al tuturor actorilor implicați în promovarea valorilor sportive în raionul Sîngerei, la formarea personalităților multilaterale și armonios dezvoltate, la pregătirea sportivilor pentru loturile raionale și naționale.

Totodată, în semn de apreciere pentru contribuție remarcabilă, directorul Școlii Sportive „Dumitru Atanasov” a înmînat Diplome și Distincții tuturor oficialilor.

Accentuăm că Școala „Dumitru Atanasov” reprezintă o instituție cu profil sportiv, al cărui nume este bine cunoscut atît în raionul Sîngerei, în țară cît și peste hotarele acesteia datorită măestriei antrenorilor și iscusinței directorului Viorel Midrigan.

Sărbătoarea a fost regizată cu mult profesionalism de către soții Anastasia și Valeriu Rusu iar atmosfera deosebită a fost creată de artiștii Casei raionale de Cultură.