Comisia pentru Situații Excepționale, Media, Noutăți

Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Sîngerei

În această după amiază, membrii Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Sîngerei, s-au întrunit în ședință extraordinară.

Subiectul cheie al acesteia l-a reprezentat nivelul de pregătire a localităților și serviciilor din teritoriul raionului pentru activitate în perioada rece a anului în condițiile înregistrării situației excepționale pe piața gazelor naturale, inclusiv și măsurile de economisire, creare a rezervelor de resurse energetice și identificare a soluțiilor alternative de încălzire.

Totodată a fost analizate Procesul – verbal nr.12-53-242-7749 al ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova din 13 octombrie 2021 și Dispoziția nr.1 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova din 22 octombrie 2021

Ulterior, președintele ședinței, vicepreședintele raionului, dl Tudor Tutunaru, a oferit cuvîntul membrilor comisiei pentru a relata despre nivelul de pregătire cît și despre existența surselor alternative.

Pe parcurs au fost evidențiate informații despre fiecare serviciu, fiind stabilit că o bună parte din acestea nu au alternative de încălzire în caz de sistare a furnizării gazelor naturale.

Accesați aici: Hotărârea nr.4 a Comisiei Situații Excepționale din 26.10.2021

Proces Verbal CSE din 26.10.21

Mariana Bencovschi

Secția Administrație Publică