Noutăți

Ședința Comisiei Teritoriale pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Membrii Comisiei Teritoriale pentru Recensământul Populației și Locuințelor din raionul Sîngerei s-au întrunit în ședință.

Președintele raionului, dl Cristian Cainarian, a salutat audiența și a dat citire ordinei de zi. În urma analizării procesului de recenzare, Comisia Teritorială a constatat că lucrările de recensământ se desfășoară conform planificării. Echipele de recenzori au acoperit deja o mare parte a teritoriului raionului, reușind să colecteze date esențiale despre populație și locuințe. Aceste date vor contribui la o mai bună înțelegere a nevoilor comunității și la elaborarea unor politici locale eficiente.

În cadrul ședinței, s-a discutat și problema persoanelor care refuză să participe la recensământ. Comisia a subliniat importanța cooperării din partea tuturor cetățenilor pentru a asigura date complete și exacte, esențiale pentru dezvoltarea și planificarea raionului. În acest sens, s-a propus implicarea mai activă a liderilor locali, inclusiv a primarilor, cu scopul de a informa cetățenii despre importanța participării la recensământ.