Media, Noutăți

Ședința Comisiei Transport Auto și Siguranța Rutieră

Dat fiind faptul menționării la data de 25 octombrie 2021 în cadrul ședinței operative de către dna Mariana Calin, șef interimar al Direcției Educație a problemei privind lipsa marcajelor rutiere în preajma insituțiilor de învățămînt, fapt ce constituie un risc major pentru copii s-au întrunit pentru discuții membrii comisiei Transport Auto și Siguranță Rutieră.

Președintele comisiei, vicepreședintele raionului, dl Ion Bîrsanu, a pus accent pe responsabilitate și a menționat că se necesită o implicare sporită în soluționarea cît mai urgentă a acestei probleme.

În urma discuțiilor s-a decis deplasarea a Inspectorilor de Poliție în insituțiile de învățămînt menționate pentru înlăturarea deficienților înregistrate, instalarea indicatoarelor și marcajelor lipsă cu înștiințarea ulterioară a comisiei.

Totodată, a fost abordată chestiunea privind trasportarea pasagerilor (cursele regulate)pe teritoriul raionului Sîngerei,  dat fiind faptul depistării unor neregularități la acest capitol. Aceste subiecte cît și soluțiile identificate  urmează să fie incluse pe ordinea de zi a următoarei ședințe.

 

Dragoș Berlodean,

Specialist superior Serviciul Asistență Tehnică și Eficiență Energetică

Secretarul Comisiei Transport Auto și Siguranță Rutieră