Noutăți

Ședința Consiliului de Administrare al Î.M. Centrul Stomatologic raional Sîngerei

La data de 08.08.2022 a avut loc ședința Consiliului de Administrație a Î.M. „Centrul Stomatologic Sîngerei”.

Conform ordinii de zi au fost discutate 3 chestiuni ce vizează situația economico-financiară a instituției pentru 6 luni 2022 , analiza activității medicilor stomatologi  din cadrul instituției și modificarea statelor de personal la Î.M. „Centrul Stomatologic Sîngerei”.

Astfel, situația financiară pentru perioada simestrului I 2022, în urma modificărilor, ce s-au propus dupa sedința din mai 2022, stabilirea planului pentru fiecare medic, modificarea tarifierii de salarizare și alte măsuri propuse pentru redresarea situației financiare a întreprinderii au fost  îndeplinite în măsura posibilitaților, iar rezultatele îmbunătățite nu au ezitat să apară.

 

În cadrul ședinței au mai fost discutate probleme și planuri pentru simestrul II al anului curent și s-a propus de a majora planul de activitate privind veniturile din serviciile cu plata acordate populației pentru fiecare medic stomatolog.

 

Menționăm că în urma examinării tuturor subiectelor, președintele Consiliului de Administrație, Tudor Tutunaru, a remarcat importanța atitudinii binevoitoare a personalului față de pacienți, cât și necesitatea conlucrării în vederea asigurării funcționalității întreprinderii.