Media, Noutăți

Ședința operativă din 03.01.2022

Această dimineață a debutat la Consiliul raional cu tradiționala ședință operativă, în cadrul căreia s-a discutat despre acțiunile desfășurate, realizările obținute și au fost trasate noi obiective pentru activitate prodigioasă și în folosul nemijlocit al cetățenilor.

Ulterior, cu informații din domeniul sănătății a intervenit dl Vasile Malcoci, șef-interimar IMSP Sîngerei, dna Eleonora Tartacovschi, șef Centrul de Săntate Sîngerei, care au acordat o atenție sporită informațiilor despre activitatea nemijlocită a insituțiilor medicale, pregătirea rapoartelor pentru anul 2021, internarea pacienților, donație de consumabile recepționată din Anglia, asigurarea cu medicamente, asigurarea asistenței medicale primare cît și examinarea persoanelor suspecte Covid-19 .

Pe parcurs, dl Valeriu Rusu, șef Secție Cultură a relatat despre varietatea evenimentelor desfășurate în domeniul care îl reprezintă și a informat despre programul manifestărilor cultural- artistice preconizate pentru luna ianuraie.

În cadrul ședinței de astăzi au mai fost discutate chestiuni ce țin de domeniile: asistență socială, administrativ militară, întreținerea drumurilor de interes raional, etc.    

Toate acestea le puteți viziona detaliat aici:

https://www.facebook.com/consiliulraional.singerei.5/videos/458399722618949