Noutăți

Ședința operativă din 05.02.2024

În această dimineață, conducătorii direcțiilor și secțiilor Consiliului Raional s-au reunit în ședință operativă, unde au prezentat rezultatele obținute în săptămâna anterioară, împreună cu provocările întâmpinate și obiectivele stabilite pentru săptămâna curentă.

Președintele Raionului Sîngerei, Cristian Cainarian, a salutat participanții și a discutat despre strategia de dezvoltare a raionului. Acesta a îndemnat la responsabilitate și implicare activă în definirea obiectivelor pentru actualizarea strategiei.

Ulterior, președintele a acordat cuvântul șefilor direcțiilor și secțiilor, pentru a relata despre succesele înregistrate. În cadrul ședinței, s-a prezentat o analiză detaliată a situației din raion, abordând diverse domenii precum activitățile culturale și educaționale, tineretul, gospodăria comunală și drumurile, agricultura și cadastrul.

La final, Angela Mihaliuc, secretarul interimar al Consiliului Raional, a informat despre necesitatea pregătirea proiectelor de decizii pentru ședința ordinară a Consiliului Raional, programată să aibă loc la sfârșitul lunii februarie.