Media, Noutăți

Ședința operativă din 07.03.2022

La Consiliul raional Sîngerei, ziua de 07 martie, a început cu desfășurarea ședinței operative. În cadrul acesteia, au participat reprezentanții conducerii raionului, secțiilor/direcțiilor.

Președintele raionului Sîngerei, dl Grigore Corcodel a salutat audiența și a oferit cuvânt dl Vasile Malcoci, șef-interimar IMSP “Spitalul raional Sîngerei” și dna Eleonora Tartacovschi, șef Centrul de Sănătate Sîngerei, care au vorbit despre situația epidemiologică din raion și au raportat despre scăderea numărului de cazuri Covid-19.

Mai apoi, dna Maria Bajura a informat despre vizita, dl Petrișor Dumitrescu, Consulul General al Ambasadei României din Bălți în cooperare cu Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, a fost făcut gestul nobil de a dona 15 tablete din partea Guvernului României pentru copiii din familiile social – vulnerabile din Republica Moldova. Acțiunea a fost posibilă grație Guvernului României, prin Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid) și este organizată de „AO CCF Moldova – copil, comunitate, familie” în parteneriat cu Ambasada României în Republica Moldova.

Pe parcurs, cu alte informații relevante ce vizează domeniile de activitate au mai intervenit: dl Viorel Onceanu, specialist principal Serviciu Tineret și Sport, dna Lilia Cucoș, șef Direcție Economie și Atragerea Investițiilor, dna Minodora Simonov, șef Secție Construcții, Gospodărie  Comunală și Drumuri și dl Teodor Donos, șef Serviciul Juridic și Resurse Umane, dl Valeriu Rusu, șef Secția Cultură și dl Mihail Curciuc, șef-adjunct Direcția Educație.

Președintele raionului, dl Grigore Corcodel a remarcat Ziua de 8 martie și a adus sincere felicitări la toate Doamnele, aceasta este Ziua în care bărbații își exprimă sentimentele senine de dragoste și respect față de Măria Sa Femeia.

Pentru a vizualiza, sesiunea live a ședinței, accesați pagina de facebook a Consiliului raional:

https://www.facebook.com/consiliulraional.singerei.5/videos/467308981624855