Noutăți

Ședința operativă din 09.01.2024

📌Săptămana aceasta activitatea Consiliului Raional a început productiv cu ședința operativă tradițională.
▪️În cadrul ședinței , Președintele raionului, Cristian Cainarian , a salutat participanții și a subliniat gestionarea eficientă a situației excepționale și de urgența din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.
▪️În acest sens, Dumnealui a exprimat recunoștința față de angajații Inspectoratul de Poliție Sîngerei, S.A. Drumuri Bălți, S.A. Red-Nord, Secția Situații Excepționale Sîngerei, edilii locali cât și altor angajați implicați în gestionarea situației de urgență.
❗️Tot odată Președintele raionului, a informat despre suspendarea activității instituțiilor de învățământ în data de 09.01.2024 pentru a se evita situațiile de risc și de urgență, cu recuperarea ulterioară a orelor.
👉Ulterior, Minodora Simonov, Șef al Secției Construcție, Gospodărie Comunală și Drumuri, a detaliat lucrările de dezăpezire a drumurilor și a menționat semnarea contractelor de dezăpezire în 6 primării din raion.
👉Valeriu Rusu, Șef al Secției Cultură, a informat despre pregătirea evenimentului consacrat Zilei Naționale a Culturii la 15 ianuarie, cu depunerea de flori la bustul lui Mihai Eminescu în scuarul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”.

Ulterior, șefii direcțiilor și secțiilor au primit cuvântul pentru a relata despre succesele obținute în săptămâna respectivă.