Noutăți

Ședința operativă din 10.04.2023

 Săptămîna lucrativă la Consiliul raional Sîngerei a debutat traditional cu ședința operativă la care au participat șefi ai secțiilor și direcțiilor entității cît și ai serviciilor desconcentrate.

În debut, vicepreședintele raionului, Iulian Erimei a salutat audiența și a oferit cuvîntul reprezentanților din domeniul sănătății.  La rîndul lor, Eleonora Tartacovschi, șef CS Sîngerei și Vasile Malcoci, director IMPS SR Sîngerei, au relatat despre reușitele obținute, problemele întîmpinate, dotare cu echipament și medicamente cît și au evidențiat despre obligativitatea fiecărui angajator de a asigura anual examinările profilactice ale angajaților.

Ulterior, Evghen Gorodenco, șef Secție Administrativ- militară, a informat despre perioada de încorporare în Serviciul militar iar Ludmila Prociuc, administrator Incubatorul de Afaceri Sîngerei, a vorbit despre participarea la Conferință internațională în domeniul bussinesului și diversele activități care se desfășoară cu scopul de a susține reprezentanții mediului de afaceri.

Subliniem că pe parcursul ședinței de astăzi au mai fost abordate subiecte din domeniul culturii asistență socială și protecție a familiei, economie și atragerea investițiilor, construcții și drumuri, tineret și sport, arhivă, agicultură și cadastru, etc.