Noutăți

Ședința operativă din 15.01.2024

O nouă săptămână începe la Consiliul Raional cu ședința operativă, prezidată de vicepreședintele raionului, Ivan Cebotari.
👉Luând în considerație că la moment se desfășoară evaluarea performanțelor angajaților, dumnealui a subliniat despre importanța ca fiecare funcționar să-și îndeplinească obiectivele corect și responsabil ,astfel ca fiecare cetățean să fie mulțumit de activitatea Consiliului Raional.
📌Ulterior, vicepreședintele a oferit cuvântul șefului Secției Administrativ Militară, Evghen Gorodenco, care a prezentat informații despre activitatea comisiei militare, încorporarea de iarnă și colaborarea cu primăriile.
📌Angela Spînu, șef adjunct al Centrului de Sănătate Sîngerei, a furnizat detalii despre activitățile desfășurate în domeniul sănătății.
📌Mihaela Scoropat, șef al Centrului Raional de Tineret, a abordat subiecte legate de pregătirea Raportului privind activitățile de tineret pentru anul 2023 și participarea la Apelul de granturi pentru tineret.
📌Ludmila Prociuc, administrator Incubatorul de Afaceri Sîngerei, a prezentat informații privind rezidenții, perioada de raportări, și proiectele ce trebuie depuse la Ministerul Economiei.
📌Viorel Onceanu, șef al Serviciului Tineret și Sport, a discutat despre planurile pentru desfășurarea Campionatului la Baschet și a Galei Sportului.
📣Ședința a inclus, de asemenea, rapoarte privind realizările și obiectivele în diverse domenii precum agricultură, administrație publică, arhivă, economie, atragerea investițiilor și eficiență energetică, educație, întreținerea drumurilor, cultură și finanțe.