Noutăți

Start sărbătorilor de iarnă la Sîngerei

În această seară atmosfera magică a Sărbătorilor de Iarnă a prins viață în frumosul oraș Sîngerei. Locuitorii au fost martorii unui moment plin de bucurie și lumină, deoarece a fost dat oficial startul sărbătorilor.

Prima schimbare notabilă a fost transformarea orașului într-un tărâm de poveste, cu iluminat festiv și decorațiuni care aduc zâmbete pe fețele trecătorilor. Străzile principale s-au îmbrăcat în lumini strălucitoare, iar bradul de Crăciun, amplasat în centrul pieței, a devenit punctul central al atenției.
Momentul magic a fost marcat printr-o ceremonie specială de aprindere a luminilor de sărbătoare. De la mic la mare s-au adunat în jurul bradului impunător, iar președintele raionului, Cristian Cainarian, primarul orașului, Arcadie Covaliov, viceprimarul, Andrei Cucoș, alături de copii entuziasmați, Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, au apăsat butonul magic care a transformat orașul într-o oază de lumină și culoare.
Colindele, cîntecele și dansurile copiilor au făcut ca această sărbătoare să capete un farmec aparte.
Președintele raionului, a evidențiat că această tradiție a devenit un moment așteptat, aducând o atmosferă de comuniune, magie și bucurie.