Media, Noutăți

Vizita elevilor la Consiliul raional Sîngerei

Astăzi, elevii clasei a VIII-IX al L.T.”Dimitrie Cantemir” din or.Sîngerei cu profesoara, dna Tatiana Bucătari, au efectuat o vizită la Consiliul Raional Sîngerei, pentru a face cunoştinţă cu instituţia şi specificul de activitate al Preşedintelui raionului şi al funcţinarilor publici.

Dumnealor, au făcut cunoștință cu vicepreședintele raionului, dl Tudor Tutunaru și specialiștii din cadrul aparatului Președintelui. Desigur, tinerii au avut posibilitatea să viziteze biroul de lucru al dlui vicepreședinte și al președintelui raionului și sala mare în cadrul căreia se desfășoară ședințele operative și a consiliului raional, să adreseze diferite întrebări şi să îşi expună ideile şi propunerile de viitor.

Grupul de elevi au primit răspunsuri la întrebările acordate din partea, dlui Tudor Tutunaru, vicepreședintele raionului, despre activitatea în întregime a Consiliului raional, inclusiv elevii au solicitat susţinere din partea Conducerii raionului în activităţile desfăşurate. În rezultatul organizării excursiei în cadrul Consiliului Raional Sîngerei elevii au rămas muțumiți și au promis să mai revină.