Media, Noutăți

Vizită la Gimnaziul „Grigore Vieru” din s. Heciul Nou

În această dimineață, președintele raionului Sîngerei, Grigore Corcodel, vicepreședintele, Iulian Erimei însoțiți de colaboratorii Direcției Construcție, Gospodărie Comunală și Drumuri s-au deplasat la Gimnaziul „Grigore Vieru” din s. Heciul Nou.
Acolo, oficialii au purtat o discuție cu reprezentanții Agenției pentru Eficiență Energetică, care au venit astăzi într-o vizită de monitorizare a lucrărilor de termoizolare a fațadei gimnaziului.
Aceasta a avut drept subiect primordial analiza problemelor depistate în urma vizitei de lucru, precum neconcordanțele în renovarea soclului clădirii și identificarea soluțiilor pentru elucidarea obiecțiilor notate.
Dl Grigore Corcodel, a evidențiat importanța majoră în contractarea antreprenorilor ce pot realiza lucrări corespunzătoare, deoarece acestea sunt în beneficiul celor 194 de copii care își fac studiile în instituția de învățămînt menționată.
Totodată, dumnealui, a accentuat că Consiliul raional va depune toate eforturile în identificarea mijloace financiare pentru efectuarea unor lucrări calitative de înlocuire a greisiei și ceramicei de pe soclul edificiului ca ulterior în termini optimi să fie semnat procesul de recepție finală a lucrărilor.