Noutăți

Vizitele de lucru în teritoriu continuă

În urma adresării directorului Gimnaziului “Valentin Mereniuc” din s. Bilicenii Vechi, Natalia Vizir, vicepreședintele raionului, Iulian Erimei însoțit de specialiștii Direcției Construcții și Gospodărie Comunală, au efectuat astăzi o vizită de lucru în instituția de învățământ pentru a vedea starea de lucruri a sălii de festivități și sport cît și de a identifica soluții pentru reparația acesteia.

Ulterior, vicepreședintele raionului și-a continuat activitatea cu deplasarea în Gimnaziul “Sergiu Rădăuțan” din Iezărenii Vechi, unde la moment se realizează lucrări de reparație a acoperișului școlii cît și amenajare a teritoriului din cadrul instituției de învățământ.
În discuțiile cu primarul localității Renata Gabor, directorul Viorica Chisaru și Anatolie Gîscă, arhitector al raionului au fost stabiliți pașii ce urmează a fi întreprinși pentru finisarea lucrărilor. Totodată, Dl Gîscă a oferit asistență metodologică în urma solicitării directorului instituției de învățământ de a construi pe teritoriul școlii un depozit.