Mesaje de felicitare

”Ziua Internațională a Familiei”

Dragi locuitori ai raionului Sîngerei,

Duminică, 15 mai, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei, o zi dedicată familiei, o zi în care onorăm relațiile dintre părinți și copii, relațiile dintre frați și surori, o zi care este un prilej pentru a ne aminti de cei dragi și de a fi alături de ei, de a le dărui căldura și atenția noastră, întrucât doar cu persoanele apropiate putem împărtăși bucuriile și trece peste necazuri.

În această zi de sărbătoare a Familiei, adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine familiilor din întreaga țară și raionul Sîngerei, urându-le să fie unite, pașnice și puternice. Pentru că numai într-o familie în care domnește armonia și pacea, dragostea și stima reciprocă, ascultarea și înțelegerea, iertarea și acceptarea vom putea avea copii educați, părinți respectați, societate integră, aspirații realizate cu mult succes și responsabilitate.

Vă îndemn să prețuiți momentele pe care le trăiți împreună cu cei apropiați pentru că fiece zi petrecută cu familia este unică și irepetabilă. Vă urez ca familiile dvs. să fie binecuvântate cu copii și părinți sănătoși, cu pace și liniște, prosperare și realizări frumoase, să fie locul unde viața începe și nu se termină niciodată dragostea!

La mulți ani tuturor familiilor!

Cu profund respect,

Grigore Corcodel,

Președintele raionului Sîngerei