Mesaje de felicitare

Ziua Medicilor de Familie

Multstimați Medici de Familie,

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Vă adresez cele mai alese cuvinte de recunoștință pentru devotamentul, curajul, onestitatea inagalabilă și îndeplinirea actului medical de calitate.
Faptul că Vă îndepliniți meseria cu devotament, dă dovadă că jurământul ce l-ați depus, îl purtați în gând și suflet de-a lungul vieții. Iar ca să nu pierdeți motivația de a învinge în această cursă inegală, autoritățile și cetățenii Vă sunt alături, printr-un gest, printr-un cuvânt… toate venind din suflet.
Sunteţi mobilizaţi, zi şi noapte, în lupta pentru salvarea vieţii fiecărui pacient, sacrificându-vă, deseori, propria sănătate. Să fiţi mereu plini de energie, cutezanţă, răbdare, echilibru şi tenacitate, iar dificultăţile ce apar să le depăşiţi cu tărie şi încredere.
Vă doresc multă sănătate Dumneavoastră și celor apropiaţi, împliniri pe plan personal și profesional și să aveţi parte de căldura recunoștinţei oamenilor pe care îi ajutați.
Dedicîndu-vă profesiei, Dumneavoastră cu cinste continuați să ridicați nivelul medicinei în raionul Sîngerei. Ceea ce faceți pentru alinarea suferințelor oamenilor precum si prestigioasa activitate profesională ne determină sa Vă aducem cele mai sincere mulțumiri și să ne exprimăm convingerea că meritele Dumneavoastră vor fi mereu apreciate la justa valoare. Vă doresc să fiți mereu plini de energie, cutezanță, răbdare, echilibru și perseverență.
Cu aleasă considerație,
Grigore CORCODEL
Președintele raionului Sîngerei