Noutăți

Ziua Poliției Naționale sărbătorită la Sîngerei

Într-o atmosferă plină de solemnitate, în scuarul Inspectoratului de Poliție Sîngerei a fost sărbătorită cu bucurie și apreciere Ziua Poliției Naționale.

La evenimentul, desfășurat într-un cadru festiv, au participat: președintele raionului Sîngerei, Cristian Cainarian, vicepreședintele raionului Ivan Cebotari, deputatul în Parlamentul RM, Gheorghe Ichim, procuror șef al Procuraturii Sîngerei, Ion Roșca, șef interimar al Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Mihail Banaru, edili locali, angajați și veterani ai Inspectoratului de Poliție Sîngerei, șefi ai serviciilor desconcentrate și locuitorii orașului. Toți cei prezenți au venit pentru a exprima recunoștința față de eforturile și angajamentul forțelor de ordine în menținerea siguranței și a echilibrului în comunitate.
Rînd pe rînd, oficialii au rostit mesaje de încurajare și mulțumire către polițiști și către întreaga comunitate. Fiecare discurs a evidențiat importanța parteneriatului și colaborării strânse între forțele de ordine și cetățeni pentru a asigura un mediu sigur și armonios pentru toată lumea.
Un moment emoționant al zilei a fost ceremonia de decorare a polițiștilor care s-au remarcat prin curaj, abnegație și rezultate remarcabile în exercitarea atribuțiilor lor. În acest sens, președintele raionului Cristian Cainarian și șeful interimar al IP Sîngerei, Mihail Banaru au înmînat Diplome și insigne în semn de apreciere pentru serviciul exemplar și pentru contribuția semnificativă la buna funcționare a comunității.
Festivitatea a culminat cu depunerea florilor recunoștinței la placa comemorativă în memoria eroilor căzuți în războiul pentru independența şi integritatea Republicii Moldova din 1992.