Fără categorie, Media, Noutăți

Ședința operativă din 01.11.2021

O nouă săptămînă cu noi obiective trasate în cadrul ședinței operative a debutat astăzi la Consiliul raional Sîngerei.

Pentru început, președintele raionului, dl Grigore Corcodel, a salutat audiența și a oferit cuvîntul reprezentanților din domeniul sănătății. 

La acest capitol, dl Gheorghe Balea, medic epidemiolog Centrul de Sănătate Publică Bălți (Sîngerei), dl Vasile Malcoci, vicedirector IMSP Spitalul raional Sîngerei și dna Eleonora Tartacovschi, șef Centrul de Sănătate Sîngerei, au raportat despre creșterea numărului de cazuri Covid-19, stabilirea gradului de alertă cod roșu, asigurarea cu medicamente, incidența crescută a cazurilor de mortalitate, derularea campaniei de informare pentru a convinge cetățenii să se imunizeze cît și activitatea punctului de vaccinare din incinta magazinului Linella.

Ulterior, dl Mihail Banaru, șef interimar al Inspectoratului de Poliție Sîngerei, a menționat despre situația în domeniul menținerii ordinei publice, derularea activității echipelor mobile.

Pe parcurs au fost raportate și alte informații importante din domeniile: social, administrativ militar, administrație publică, educație, finanțe și sport.

Secția Administrație Publică

Toate acestea le puteți privi detaliat în videoul:

https://www.facebook.com/consiliulraional.singerei.5/videos/1159011537835966