Fără categorie, Media, Noutăți

Ședința operativă din 26.06.2023

ptămîna la Consiliul raional a debutat cu o nouă ședință operativă. 

Pentru început, Vicepreședintele raionului, Iulian Erimei a salutat audiența și a oferit cuvântul dnei Eleonora Tartacovschi, șef CS Sîngerei, care a comunicat că majoritatea managerilor centrelor de sănătate sunt la instruiri, iar situații ieșite din comun nu au fost înregistrate pe parcursul săptămînii .

Ulterior, dna Ludmila Prociuc, managerul Incubatorului de Afaceri Sîngerei a menționat că Incubatorul de Afaceri Sîngerei este implicat în mai multe proiecte. Pe parcursul săptămînii, la fel, sunt preconizate desfășurarea  mai multor seminare și instruiri, deasemena vor fi organizate vizite de lucru la incubatoarele de afaceri din țară.

 

Dna Maria Bajura, șef Direcția Educație a informat pe cei prezenți despre rezultatele sesiunii 2023. Sesiunea suplimentară pentru cei ce au contestat rezultatele va avea loc în luna iulie într-un centru din municipiul Bălți. Au fost efectuate 3 licitații cu privire la procurarea cărbunelui pentru instituțiile aflate la autogestiune. Se perfectează contractul cu tabăra de vară pentru copii din s. Rădoaia.

 

În ședința de astăzi au mai fost relatate informații care vizează segmentele: cultură, sănătate, construcții și drumuri, asigurarea cu apă, tineret și sport, atragerea proiectelor investiționale și arhivă.