”Ziua Internațională a Familiei”

Dragi locuitori ai raionului Sîngerei,

Duminică, 15 mai, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei, o zi dedicată familiei, o zi în care onorăm relațiile dintre părinți și copii, relațiile dintre frați și surori, o zi care este un prilej pentru a ne aminti de cei dragi și de a fi alături de ei, de a le dărui căldura și atenția noastră, întrucât doar cu persoanele apropiate putem împărtăși bucuriile și trece peste necazuri.

Citeste mai departe

Monitorizarea lucrărilor de reparație a drumurilor locale de interes raional

Agenda de lucru a vicepreședintelui raionului, dl Iulian Erimei a continuat cu vizita în comuna Alexandreni.
Și cum infrastructura drumurilor reprezintă un obiectiv cheie a conducerii raionului, dl Iulian Erimei, însoțit de dl Alistar Dombrovschi, primarul comunei, au mers la șantierul de construcție a drumului L267 G29 – Alexăndreni – Țîplești.

Citeste mai departe

Vizită de lucru

Vicepreședintele raionului, dl Iulian Erimei, s-a deplasat astăzi într-o vizită de lucru în s. Vrănești. Scopul acesteia a fost monitorizarea lucrărilor de construcție și montare a inscripției cu numele localității.
Menționăm că acest lucru a fost posibil grație inițiativei consilierului raional, dl Igor Țîbîrnă, care a înaintat un Proiect de decizie în acest sens.
Astfel cu votul majorității, Consiliul raional Sîngerei, a decis alocarea a 200 mii lei pentru realizarea acestei lucrări.

Să nu uităm…

În trecutul fiecărui popor sunt momente care marchează genetic stările sufletești.

Așa a fost și data de 9 Mai din 1945, zi care este trăită și astăzi pe deplin de urmașii participanților celui de-al doilea Război Mondial.

Citeste mai departe